Istuvad vene uusrikkad saunas ja joovad õlut

Istuvad vene uusrikkad saunas ja joovad õlut.
Äkki heliseb mobiil ja üks uusrikastest võtab toru: “Halloo… Jah, kallis?… No mis sa tahad, kallis?… Uut kasukat? … Aga sul on juba kolm kasukat … Ah et Tanja ostis ka … No olgu, mis see maksab? … 6000 dollarit? … No olgu, sa ju tead, kus me raha hoiame, osta omale kasukas!”
Juuakse õlut edasi.
Veidi aja pärast heliseb uuesti telefon ja sama mees vastab uuesti: “Halloo… Jah, kallis? … No mis sa veel tahad? …Uut autot? … Aga sul juba on kaks autot? … Ah et Natalja ostis ka … No olgu, mis auto see on? … Jaguar? … Mis see maksab? … 60000 dollarit? … No olgu, sa ju tead, kus me raha hoiame, osta omale auto!”
Juuakse õlut edasi.
Veidi aja päsast heliseb telefon kolmandat korda.
Tüüp valmistub juba vastama, kuid jääb äkitselt telefoni silmitsema ja karjatab: “Mehed, kurat, kelle telefon see üldse on?!?”

Lisa oma kommentaar

 

Hirmunud memmed autos

Politseinik märkab, et lubatud 50 km/h asemel sõidab auto 20 km/h, ja igaks juhuks peatab auto. Autos istuvad hirmunud memmed, nii umbes 80 aastat vanad. Memm, kes on roolis, küs[...]