Maailma meistrivõistlused maadluses.

Finaali jõuavad venelane ja ameeriklane. Viimane selline 2 meetrine neeger. Venelase treener hoiatab, et ära sa mingil juhul lase viimasel end haardesse võtta, siis on lõpp käes. Kõlab vile…peale loetud sekundeid ongi venelane neegri haardes ning viimane kukub teist väänama nii ja naa. Venelase treener ei suuda seda pealt vaadata ja läheb minema. Kui kuuleb autasustamis tseremooniat tuleb tagasi ja näeb, et medal riputatakse venelase kaela. Läheb küsib imestunult, et kuda siis suutsid neegri alistada. Venelane seletama, et keeras jah mind nii ja naa, vahepeal ei saanud üldse aru, kuda pidi olen ning kus on käed, kus on jalad. Järsku vaatan, et munad ripuvad nina ees. No mis siis ikka, lõin hambad sisse ja hammustasin nii kuis jõud võttis. Te ei kujuta ette, milleks inimene võimeline on, kui ta ise oma enese munadesse hambad sisse lööb

Lisa oma kommentaar

 

Taim, mis nutma ajab

Loodusõpetuse tund. Õpetaja palub õpilastel nimetada üks taim, mis nutma ajab. Jukul kohe käsi püsti. Õpetaja: "No, Juku, mis taim sul meelde tuleb?" "Kartul!" hüüab Juku vastu[...]

Tööintervjuu postimajas

Mees läks postimajja tööintervjuule. Intervjueerija: „Kas te olete allergiline millegi suhtes?“ „Jah - kohvi.“„Olete olnud armeeteenistuses?“„Jah, olin Iraagis kaks a[...]