Metsas avati avalik lõbumaja.

Metsas avati avalik lõbumaja.
Said kokku hunt, karu, rebane, põder ja jänes. Võeti mõned õlled ja siis otsustati, et vaja seda asutust külastada. Jänes, kellele oli õlu kõige rohkem pähe hakanud, otsustas, et tema on kõige julgem poiss ja ta läheb.
Sisenes lõbumajja, maksis kassas raha ära ja ta juhatati ühte tuppa. Seal oli suur madu, kes kohe jänese alla neelas. Pikutab siis madu ja mõtleb, kas oli see lõunasöök või klient. Mõtleb ja mõtleb. Igaks juhuks oksendas jänese uuesti välja, et äkki oli siiski klient.
Jänes nii kui välja sai, kalpsas kohe metsa poole minema. Semud juba ootasid, noh kuidas oli? Mis ta ikka oli, lõi jänes käega, nii kui tuppa sain võeti kohe suhu….

Lisa oma kommentaar

 

Kuule sina, oinas!

Karu ronib mägedes, janusse suremas. Korraga näeb eemal kaljunukil mägikitse rohtu näksimas. Karu hõikab talle: "Kuule sina, oinas! Ega sa ei tea, kus siin joogikoht võiks olla?![...]