Andeka fotograafi nägemus Disney printsesside “ja-kui-nad-veel-surnud-pole-siis-elavad-nad-õnnelikult-elu-lõpuni” muinasjuttude tõelisest lõpust!

 

Üks asi, millele võisid lapsepõlves alati kindel olla, oli muinasjuttude õnnelik lõpp. Aga kui me prooviks ette kujutada, mis juhtus nende imekaunite printsessidega pärast muinasjuturaamatu viimast lehekülge?

Fotograaf Dina Goldstein kujutab oma fotodel Disney printsesside reaalset elu, jättes kõrvale muinasjutulise vedamise, hea õnne ja maagia.
“Selle fotoseeria idee sündis siis, kui ma hakkasin kõrvutama Disney poolt loodud täiuslikke printsesse päriselt eksisteerivate naistega, kes seisavad silmitsi selliste probleemidega nagu haigused, sõltuvused ja madal enesehinnang,” selgitab fotograaf Dina.

fallen-princesses-dina-goldstein-2 fallen-princesses-dina-goldstein-3 fallen-princesses-dina-goldstein-4 fallen-princesses-dina-goldstein-5 fallen-princesses-dina-goldstein-6 fallen-princesses-dina-goldstein-7 fallen-princesses-dina-goldstein-8 fallen-princesses-dina-goldstein-9 fallen-princesses-dina-goldstein-10

Lisa oma kommentaar

 

Noppeid õpilaste töödest

* Igal Riigikogu liikmel on saadikupuutumatus. See tähendab, et teda ei tohi puutuda. Kui riigikogu liige teeb midagi halba või vale otsuse, ei tohi talle tänaval ega kusagil mujal[...]