Lustlikud pildid ülitugevatest beebidest

 

↑ Hulk-beebi

Chicagos elav fotograaf Eric Sahrmann, koostöös kunstilise juhi Mike Scalise’ga, mõtles välja äärmiselt loomingulise reklaamikampaania Milwaukee Terviseametile, mille eesmärgiks oli suurendada inimeste teadlikkust tervislikust rasedusest. Kui Scalise selle kontseptsiooniga lagedale tuli, pildistas Sahrmann terve hulga beebisid vanuses 3 kuud kuni poolteist aastat, valides neist lõpuks välja parimad, keda reklaamikampaanias kasutada.

„Ma palkasin fotosessioonile professionaalse „beebi-peibutaja“, kes hoidis beebisid selles asendis, nagu meil vaja oli,“ räägib Sahrmann. „Sessioonil osalesid ka lapsevanemad, kes aitasid samuti beebisid hoida ja paigutada. Fotode retušeerija Abe Finkelstein istus samal ajal minu arvuti taga ja monteeris fotod omavahel kokku.“

„Paljusid asendeid oli kerge pildile saada, aga mõned tekitasid väga suurt peavalu. Teadsime, et Karate-beebi pildil peab lapse suu lahti olema, et jätta mulje, nagu ta karjuks, aga me ei saanud ühtegi head võtet. Ja kui suud digitaalselt töötlesime, et see pildil lahti oleks, ei jätnud see üldse loomulikku muljet. Just siis, kui meil olid kõik ideed otsas ja olime äärepealt alla andmas, haigutas üks beebi ammuli suuga, mis õnnestus mul ka pildile jäädvustada. Ja see haigutus sobis ideaalselt Karate-beebi pildile! Veel tekitas meile suuri raskusi Hulk-beebi kulmukortsutuse pildile püüdmine. Aga kui üks beebi ära väsis ja jonnima hakkas, saime Hulk-beebi jaoks ideaalse otsmiku ja kulmukortsutuse. Kõik kolm lõpptulemust, mida kampaanias kasutati, koosnesid viieteistkümnest erinevast kokkumonteeritud fotost.“

Karate-beebiKarateBabyWeb

Kätekõverduste-beebi

PushUpBaby_FinalUseThis

 

Projekt õnnestus tänu mitme inimese heale koostööle ning reklaamikampaania kujunes väga edukaks, võites isegi ühe mõjuka reklaamiauhinna – CLIO!

Lisa oma kommentaar

 

Riigikogu liige

Tänaval kohtuvad kaks meest:"Kes te olete?""Ma olen Riigikogu liige...""Häbi! Ise olete suur ja tugev mees - võiksite parem tööd teha!"

Restorani turvameheks

Suur ja tugev, riidekapi välimusega mees tuleb restorani end turvameheks pakkuma.Administraator küsib: "Mida te teha oskate?"Mees astub sõnagi lausumata lähedal asuva laua juurde, [...]