Loominguline isa tegi oma kolmest tütrast seiklusrikka ja muinasjutulise fotoseeria!

 

John Wilhelm on 44-aastane Šveitsi ülikooli IT-direktor, kelle suureks kireks on fotograafia ja digitaalne kunst. Tema kõige andekamad ja omapärasemad fotod on tehtud tema elukaaslasest Judithist ja nende kolmest väikesest tütrest – 5,5-aastasest Loust, 2,8-aastasest Milast ja 6-kuusest Yunast.

Johni fotod on sürrealistlikud ja eklektilised. „Ju ma vaatasin lapsepõlves liiga palju televiisorit ja mängisin liiga palju videomänge,“ selgitab mees oma inspiratsiooni saamise telgitaguseid. Kuigi tütardega fotoseeria näeb välja tõeliselt seikluslik ja lõbus, võib laste ja fotograafi koostöö tihtipeale päris keeruline olla. „Ma arvan, et kui sul on oma lastega eluterve emotsionaalne side, siis nad saavad aru, et midagi on sinu jaoks eriti tähtis, ning on nõus koostööd tegema (ja kui nad pole nõus, siis on õnneks olemas kommid ja muud maiustused),“ naerab John.

creative-dad-children-photo-manipulations-john-wilhelm-1

creative-dad-children-photo-manipulations-john-wilhelm-3 creative-dad-children-photo-manipulations-john-wilhelm-23 creative-dad-children-photo-manipulations-john-wilhelm-22 creative-dad-children-photo-manipulations-john-wilhelm-21 creative-dad-children-photo-manipulations-john-wilhelm-20 creative-dad-children-photo-manipulations-john-wilhelm-19 creative-dad-children-photo-manipulations-john-wilhelm-18 creative-dad-children-photo-manipulations-john-wilhelm-16 creative-dad-children-photo-manipulations-john-wilhelm-15 creative-dad-children-photo-manipulations-john-wilhelm-14 creative-dad-children-photo-manipulations-john-wilhelm-13 creative-dad-children-photo-manipulations-john-wilhelm-12 creative-dad-children-photo-manipulations-john-wilhelm-11 creative-dad-children-photo-manipulations-john-wilhelm-10 creative-dad-children-photo-manipulations-john-wilhelm-9 creative-dad-children-photo-manipulations-john-wilhelm-8 creative-dad-children-photo-manipulations-john-wilhelm-7 creative-dad-children-photo-manipulations-john-wilhelm-6 creative-dad-children-photo-manipulations-john-wilhelm-5 creative-dad-children-photo-manipulations-john-wilhelm-4Meeldib?

 

Lisa oma kommentaar

 

Mida tähendab alternatiiv?

"Issi, mida tähendab sõna "alternatiiv?"" pärib väike poiss isalt. "No kuidas seda sulle nüüd seletada..." kokutab isa. "Ütleme nii, et sa ostad 10 muna. Munast kooruvad tibud. Ti[...]