Naine kulutab 14 aastat oma elust maailma kõige vanemate puude pildistamiseks!

 

Beth Moon on San Franciscos elav fotograaf, kes on viimased 14 aastat oma elust pühendanud maailma vanimate puude otsimisele ja pildistamisele. Ta on rännanud üle terve maakera, et jäädvustada võrratuid puid, mis näevad välja pea sama vanad kui meie universum. “Olles kõige vanemad ja võimsamad monumendid meie maakeral, on neil iidsetel puudel omamoodi sümboolne tähendus, eriti nüüd, kui inimesed hakkavad järjest rohkem tähelepanu pöörama globaalsetele probleemidele,” selgitab fotograaf. Võta aega ja naudi neid aukartustäratavaid fotosid!

ancient-trees-beth-moon-2 ancient-trees-beth-moon-3 ancient-trees-beth-moon-4 ancient-trees-beth-moon-5 ancient-trees-beth-moon-6 ancient-trees-beth-moon-7 ancient-trees-beth-moon-9 ancient-trees-beth-moon-10 ancient-trees-beth-moon-11 ancient-trees-beth-moon-12 ancient-trees-beth-moon-13 ancient-trees-beth-moon-14 ancient-trees-beth-moon-15 ancient-trees-beth-moon-16 ancient-trees-beth-moon-17 ancient-trees-beth-moon-18 ancient-trees-beth-moon-19 ancient-trees-beth-moon-20 ancient-trees-beth-moon-1

 

Lisa oma kommentaar