3 vahvat venda teevad emale ägeda jõulukingituse – nende parimad lapsepõlvepildid uues kuues!

 

Need kolm venda (ja nende koostööaldis isa) käivad ajaga kaasas ja proovivad ka seda vahvat ja naljakat trendi, mis seisneb lapsepõlvepiltide taasesitamises – uues ja tänapäevases võtmes. Igatahes on need poisid sellega imehästi hakkama saanud ja isegi nende 95-aastane vanaema lõi projektis kaasa! Kõik need vinged fotod koguti kokku ühte kalendrisse, mis siis emale jõuludeks kingiti.

Vaata, saa inspiratsiooni ja ehk saad siit ka oma lähedastele või sõpradele toreda kingiidee!

three-brothers-remake-childhood-photos-christmas-calendar-gift-3 three-brothers-remake-childhood-photos-christmas-calendar-gift-4 three-brothers-remake-childhood-photos-christmas-calendar-gift-6 three-brothers-remake-childhood-photos-christmas-calendar-gift-7 three-brothers-remake-childhood-photos-christmas-calendar-gift-8 three-brothers-remake-childhood-photos-christmas-calendar-gift-9 three-brothers-remake-childhood-photos-christmas-calendar-gift-10 three-brothers-remake-childhood-photos-christmas-calendar-gift-11 three-brothers-remake-childhood-photos-christmas-calendar-gift-12 three-brothers-remake-childhood-photos-christmas-calendar-gift-13 three-brothers-remake-childhood-photos-christmas-calendar-gift-14 three-brothers-remake-childhood-photos-christmas-calendar-gift-15 three-brothers-remake-childhood-photos-christmas-calendar-gift-16 three-brothers-remake-childhood-photos-christmas-calendar-gift-17 three-brothers-remake-childhood-photos-christmas-calendar-gift-18 three-brothers-remake-childhood-photos-christmas-calendar-gift-20 three-brothers-remake-childhood-photos-christmas-calendar-gift-22 three-brothers-remake-childhood-photos-christmas-calendar-gift-23

 

Lisa oma kommentaar

 

Kolm lasku õhku

Kaks jahimeest lepivad metsas kokku, et kui üks ära eksib, laseb ta kolm lasku õhku. Üks meestest eksibki ära ja laseb kolm lasku õhku. Läheb tund aega mööda, ei midagi. Mees la[...]