3 vahvat venda teevad emale ägeda jõulukingituse – nende parimad lapsepõlvepildid uues kuues!

 

Need kolm venda (ja nende koostööaldis isa) käivad ajaga kaasas ja proovivad ka seda vahvat ja naljakat trendi, mis seisneb lapsepõlvepiltide taasesitamises – uues ja tänapäevases võtmes. Igatahes on need poisid sellega imehästi hakkama saanud ja isegi nende 95-aastane vanaema lõi projektis kaasa! Kõik need vinged fotod koguti kokku ühte kalendrisse, mis siis emale jõuludeks kingiti.

Vaata, saa inspiratsiooni ja ehk saad siit ka oma lähedastele või sõpradele toreda kingiidee!

three-brothers-remake-childhood-photos-christmas-calendar-gift-3 three-brothers-remake-childhood-photos-christmas-calendar-gift-4 three-brothers-remake-childhood-photos-christmas-calendar-gift-6 three-brothers-remake-childhood-photos-christmas-calendar-gift-7 three-brothers-remake-childhood-photos-christmas-calendar-gift-8 three-brothers-remake-childhood-photos-christmas-calendar-gift-9 three-brothers-remake-childhood-photos-christmas-calendar-gift-10 three-brothers-remake-childhood-photos-christmas-calendar-gift-11 three-brothers-remake-childhood-photos-christmas-calendar-gift-12 three-brothers-remake-childhood-photos-christmas-calendar-gift-13 three-brothers-remake-childhood-photos-christmas-calendar-gift-14 three-brothers-remake-childhood-photos-christmas-calendar-gift-15 three-brothers-remake-childhood-photos-christmas-calendar-gift-16 three-brothers-remake-childhood-photos-christmas-calendar-gift-17 three-brothers-remake-childhood-photos-christmas-calendar-gift-18 three-brothers-remake-childhood-photos-christmas-calendar-gift-20 three-brothers-remake-childhood-photos-christmas-calendar-gift-22 three-brothers-remake-childhood-photos-christmas-calendar-gift-23

 

Lisa oma kommentaar

 

Blondiin ja sinikad

Blondiin tuleb koju, naba ümbrus üleni sinikaid täis. "Issand jumal, mis sinuga juhtus?!" hüüatab ema ehmunult. "Ega need blondid poisid ka eriti targad pole..." vastab tütar  oh[...]

Hunt ja 7 kitsetalle

Hunt hiilib seitsme kitsetalle maja juurde, kus tallekesed on üksi koju jäänud. Ta koputab uksele ja ütleb peenikese häälega: "Lapsukesed! Tehke lahti! Teie ema tuli koju ja tõi t[...]