Äärmiselt liigutavad fotod koerte varjupaiga elanikest, kes endale uut kodu ootavad!

 

Traer Scott on kirglik ja andekas fotograaf, kelle südamlikud fotod tänaval ja varjupaigas elavatest koertest puudutavad kindlasti iga vaataja südant. “Igal aastal pannakse magama miljoneid soovimatuid loomi. Enamik varjupaigas elavatest loomadest pole midagi halba teinud – neil olid lihtsalt nõmedad omanikud. Koerad on siirad ja truud ja väärivad endale armastavat kodu!” räägib fotograaf.

Neid imelisi fotosid vaadates tuleb ju endalgi koeravõtmise isu peale, eks?

Celebrated-Authors-Animal-Portraits-Speak-to-Your-Heart3__700 Celebrated-Authors-Animal-Portraits-Speak-to-Your-Heart4__700 Celebrated-Authors-Animal-Portraits-Speak-to-Your-Heart5__700 Celebrated-Authors-Animal-Portraits-Speak-to-Your-Heart6__700 Celebrated-Authors-Animal-Portraits-Speak-to-Your-Heart7__700 Celebrated-Authors-Animal-Portraits-Speak-to-Your-Heart8__700 Celebrated-Authors-Animal-Portraits-Speak-to-Your-Heart9__700 Celebrated-Authors-Animal-Portraits-Speak-to-Your-Heart10__700 Celebrated-Authors-Animal-Portraits-Speak-to-Your-Heart11__700 Celebrated-Authors-Animal-Portraits-Speak-to-Your-Heart12__700 Celebrated-Authors-Animal-Portraits-Speak-to-Your-Heart13__700 Celebrated-Authors-Animal-Portraits-Speak-to-Your-Heart14__700 Celebrated-Authors-Animal-Portraits-Speak-to-Your-Heart15__700 dog-portrait-photography-pet-adoption-traer-scott-coverimageCelebrated-Authors-Animal-Portraits-Speak-to-Your-Heart1__700 Celebrated-Authors-Animal-Portraits-Speak-to-Your-Heart__700

Lisa oma kommentaar

 

Ämm loomaarstil

Loomaarstile helistatakse. - "Kohe tuleb Teie juurde minu ämm meie vana koerakesega. Tehke talle tugev süst, et vaeseke kaua ei piinleks ja kohe magama jääks." - "Ja koer leiab i[...]

Kaks hobust baaris

Kaks hobust istuvad baaris. Üks räägib teisele: "Ai, täna oli mul võistlus, aga kurat, üldse ei jõudnud joosta! Siis aga järsku tundsin piitsahoopi ja jooksin nii, nagu pole veel [...]

Kalamehi ootan!

Konn ujub jões ja märkab kokre, kes ühe koha peal ringi tiirutab: "Tere koger!" hüüab konn. "Kuidas läheb? Mis teed siin?""Kuidas mida? Kalamehi ootan!" vastab koger."Segi oled võ[...]

Me istume igal õhtul kodus!

"Me istume igal õhtul kodus, absoluutselt mitte kuskil ei käi!" karjub naine vihaselt mehe peale. "Võiksime minna kinno või teatrisse või restorani või sõpradele külla... Aga ei! [...]