Äärmiselt liigutavad fotod koerte varjupaiga elanikest, kes endale uut kodu ootavad!

 

Traer Scott on kirglik ja andekas fotograaf, kelle südamlikud fotod tänaval ja varjupaigas elavatest koertest puudutavad kindlasti iga vaataja südant. “Igal aastal pannakse magama miljoneid soovimatuid loomi. Enamik varjupaigas elavatest loomadest pole midagi halba teinud – neil olid lihtsalt nõmedad omanikud. Koerad on siirad ja truud ja väärivad endale armastavat kodu!” räägib fotograaf.

Neid imelisi fotosid vaadates tuleb ju endalgi koeravõtmise isu peale, eks?

Celebrated-Authors-Animal-Portraits-Speak-to-Your-Heart3__700 Celebrated-Authors-Animal-Portraits-Speak-to-Your-Heart4__700 Celebrated-Authors-Animal-Portraits-Speak-to-Your-Heart5__700 Celebrated-Authors-Animal-Portraits-Speak-to-Your-Heart6__700 Celebrated-Authors-Animal-Portraits-Speak-to-Your-Heart7__700 Celebrated-Authors-Animal-Portraits-Speak-to-Your-Heart8__700 Celebrated-Authors-Animal-Portraits-Speak-to-Your-Heart9__700 Celebrated-Authors-Animal-Portraits-Speak-to-Your-Heart10__700 Celebrated-Authors-Animal-Portraits-Speak-to-Your-Heart11__700 Celebrated-Authors-Animal-Portraits-Speak-to-Your-Heart12__700 Celebrated-Authors-Animal-Portraits-Speak-to-Your-Heart13__700 Celebrated-Authors-Animal-Portraits-Speak-to-Your-Heart14__700 Celebrated-Authors-Animal-Portraits-Speak-to-Your-Heart15__700 dog-portrait-photography-pet-adoption-traer-scott-coverimageCelebrated-Authors-Animal-Portraits-Speak-to-Your-Heart1__700 Celebrated-Authors-Animal-Portraits-Speak-to-Your-Heart__700

Lisa oma kommentaar