Andeka Vene fotograafi jõuliselt seksikad fotod tantsijatest!

 

Andekal stuudio- ja tantsufotograafil Alexander Yakovlevil on suurepärane anne muuta oma fotod tõeliselt elavaks ja jõuliseks, lisades neile selliseid dünaamilisi elemente nagu õhus lendlev jahu. Kuigi see Moskvas elav mees on erialalt jurist, on näha, et mehe anded ei piirdu ainult kaitsekõnede koostamisega, vaid tegemist on ka äärmiselt loova ja silmapaistva fotograafiga. Tema imelised fotod kajastavad paljusid erinevaid tantsustiile – alates balletist kuni breiktantsuni!

dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-24 dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-51 dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-61 dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-81 dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-91 dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-101 dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-111 dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-121 dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-131 dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-141 dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-161 dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-171 dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-181 dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-211

Lisa oma kommentaar