Imearmas kassipoeg ja pisike öökull on parimad sõbrad ja uinakukaaslased!

 

Öökull Fuku ja kiisu Marimo on ülinunnud sõbrad, kes ilmselgelt naudivad teineteise seltskonda - nad veedavad terved päevad koos, mängides ja tehes ühiseid uinakuid. Vahvad sõbrad elavad Hukulou kohvikus, mis asub Jaapanis Osaka linnas. Nii et kui kunagi sinna peaksid sattuma, külasta neid kindlasti! Seni aga saad neid armsaid fotosid nautida!

kitten-owl-best-friends-fuku-marimo-hukulou-coffee-japan-22 kitten-owl-best-friends-fuku-marimo-hukulou-coffee-japan-32 kitten-owl-best-friends-fuku-marimo-hukulou-coffee-japan-42 kitten-owl-best-friends-fuku-marimo-hukulou-coffee-japan-52

Lisa oma kommentaar

 

Muuseumi tank

"Kuidas eluke veereb?" küsib üks sõber teiselt."Nagu muuseumi tankil," ohkab teine. "Toru toimib täiega, aga sõdida pole kellegagi..."

Kas see on karpkala?

Ostaja on kalapoes. "Kas see on karpkala?" küsib ta müüjalt. "Ei, forell!" "Aga miks ta ei liiguta?" "Ta magab." "Aga miks ta niimoodi haiseb?" "Kuulge, kui teie magate, kas [...]