Imearmas kassipoeg ja pisike öökull on parimad sõbrad ja uinakukaaslased!

 

Öökull Fuku ja kiisu Marimo on ülinunnud sõbrad, kes ilmselgelt naudivad teineteise seltskonda - nad veedavad terved päevad koos, mängides ja tehes ühiseid uinakuid. Vahvad sõbrad elavad Hukulou kohvikus, mis asub Jaapanis Osaka linnas. Nii et kui kunagi sinna peaksid sattuma, külasta neid kindlasti! Seni aga saad neid armsaid fotosid nautida!

kitten-owl-best-friends-fuku-marimo-hukulou-coffee-japan-22 kitten-owl-best-friends-fuku-marimo-hukulou-coffee-japan-32 kitten-owl-best-friends-fuku-marimo-hukulou-coffee-japan-42 kitten-owl-best-friends-fuku-marimo-hukulou-coffee-japan-52

Lisa oma kommentaar

 

Stalinlik kohus

 Pärast sõda hakkas Stalin ranget kohtumõistmist nõudma. Vaja ikka teada, kas ja kuidas riigi alamad ustavust üles näitavad. Stalinlik kohus käivitus. Võetakse üks mees ette. "[...]

Võluv figuur

Sõbrad omavahel:"Kuidas su naisel läheb?""Tänan küsimast, väga hästi.""On ta oma võluva figuuri säilitanud?""Säilitanud? Oh ei, ta on seda koguni kahekordistanud...[...]