Imearmas kassipoeg ja pisike öökull on parimad sõbrad ja uinakukaaslased!

 

Öökull Fuku ja kiisu Marimo on ülinunnud sõbrad, kes ilmselgelt naudivad teineteise seltskonda - nad veedavad terved päevad koos, mängides ja tehes ühiseid uinakuid. Vahvad sõbrad elavad Hukulou kohvikus, mis asub Jaapanis Osaka linnas. Nii et kui kunagi sinna peaksid sattuma, külasta neid kindlasti! Seni aga saad neid armsaid fotosid nautida!

kitten-owl-best-friends-fuku-marimo-hukulou-coffee-japan-22 kitten-owl-best-friends-fuku-marimo-hukulou-coffee-japan-32 kitten-owl-best-friends-fuku-marimo-hukulou-coffee-japan-42 kitten-owl-best-friends-fuku-marimo-hukulou-coffee-japan-52

Lisa oma kommentaar

 

Vastandlikud olud

Vestlevad kaks sõpra. "Räägitakse, et kõige õnnelikumad on sellised abielud, kus mees ja naine on pärit vastandlikest oludest," arutleb üks. "See on tõsi," noogutab teine. "Selle[...]

Häkker ja pangaautomaat

Sõbrad omavahel:"Kas tead, kuidas häkker pangaautomaati sisse murrab? Tal on kaasas sülearvuti ja kirves. Ta läheb automaadi juurde, peksab selle kirvega puruks, võtab raha ja lahk[...]