Suure südamega 80-aastane mees ehitas vahva rongi, millega tänavalt päästetud hulkuvad koerad lõbusõidule viia!

 

Eugene Bostick on 80-aastane Texases elav vanahärra, kelle päevad mööduvad üht maailma kõige ägedamat rongi juhtides. See suure südamega mees sõidutab nimelt hulkuvaid loomi, kes on tänavalt päästetud, ning korraldab neile lõbusõite ümbruskonna tänavatel ja metsatukkades.

Eugene elab koos oma venna Corkyga tupiktänavas, kuhu julmad inimesed tihti oma lemmikloomad toovad ja seal hülgavad. Heasüdamlik Eugene võttis hüljatud loomad oma hoole alla ja sõidutas neid oma traktoriga. “Hakkasime neid õnnetuid toitma, pakkusime neile peavarju, viisime loomaarsti juurde ja tegime kõike muud, et pakkuda neile kodu,” räägib Eugene.

Kuna koeri tuli järjest juurde, ei mahtunud nad kõik enam traktorisse ära, ja nii tekkiski vanapapil hea idee ehitada see äge rong. “Kohe, kui ma rongi traktori taha ühendan, on koerad ootusärevalt platsis,” naerab mees.

Lihtsalt imearmas ja südantsoojendav tegu!

rescued-dog-train-tractor-stray-eugene-bostick-1 rescued-dog-train-tractor-stray-eugene-bostick-5 rescued-dog-train-tractor-stray-eugene-bostick-6 rescued-dog-train-tractor-stray-eugene-bostick-7 rescued-dog-train-tractor-stray-eugene-bostick-gif-1

Lisa oma kommentaar