Suurepärase fantaasiaga automehaanikud teevad humoorika versiooni renessansiaegsetest maalidest!

 

USA fotograaf Freddy Fabris on alati unistanud sellest, et saaks oma fotodega mingil moel kuulsatele renessansiaegsetele suurmeistritele austust avaldada. Aga enne, kui ta polnud sisenenud ühte Midwesti autoremonditöökotta, ei olnud mees kindel, kuidas see austusavaldus peaks täpselt välja nägema. Töökoja vahvaid automehaanikuid nähes turgatas fotograafile pähe suurepärane mõte kasutada neid töölisi maalide uusversioonide loomisel. Tulemus on ülimalt humoorikas ja fantaasiarikas!

Leonardo da Vinci “Püha õhtusöömaaeg”renaissance-mechanics-photo-portraits-freddy-fabris-6Michelangelo “Aadama loomine”renaissance-mechanics-photo-portraits-freddy-fabris-4Rembrandt “Doktor Tulpi anatoomialoeng”renaissance-mechanics-photo-portraits-freddy-fabris-5Rembrandti stiilis portreede seeriarenaissance-mechanics-photo-portraits-freddy-fabris-1 renaissance-mechanics-photo-portraits-freddy-fabris-2 renaissance-mechanics-photo-portraits-freddy-fabris-7

Lisa oma kommentaar

 

Näitasin lapsele siga

Sõbrad joovad õlut ja arutavad:"Käisin eile maal vanemate juures. Näitasin seal lapsele siga.""Milleks?""Noh, et milline siga tegelikult välja näeb! Enne oli ta seda ai[...]