Suurepärase fantaasiaga automehaanikud teevad humoorika versiooni renessansiaegsetest maalidest!

 

USA fotograaf Freddy Fabris on alati unistanud sellest, et saaks oma fotodega mingil moel kuulsatele renessansiaegsetele suurmeistritele austust avaldada. Aga enne, kui ta polnud sisenenud ühte Midwesti autoremonditöökotta, ei olnud mees kindel, kuidas see austusavaldus peaks täpselt välja nägema. Töökoja vahvaid automehaanikuid nähes turgatas fotograafile pähe suurepärane mõte kasutada neid töölisi maalide uusversioonide loomisel. Tulemus on ülimalt humoorikas ja fantaasiarikas!

Leonardo da Vinci “Püha õhtusöömaaeg”renaissance-mechanics-photo-portraits-freddy-fabris-6Michelangelo “Aadama loomine”renaissance-mechanics-photo-portraits-freddy-fabris-4Rembrandt “Doktor Tulpi anatoomialoeng”renaissance-mechanics-photo-portraits-freddy-fabris-5Rembrandti stiilis portreede seeriarenaissance-mechanics-photo-portraits-freddy-fabris-1 renaissance-mechanics-photo-portraits-freddy-fabris-2 renaissance-mechanics-photo-portraits-freddy-fabris-7

Lisa oma kommentaar

 

Juudil on mure

Juudid on juba aastaid palunud paavsti vastvõtule aega. Lõpuks siis uus paavst mõtleb, et vaatame mida need juudid siis tahavad, annab loa. Saabubki siis Jeruusalemmast rabi.Paav[...]