Suurepärase fantaasiaga automehaanikud teevad humoorika versiooni renessansiaegsetest maalidest!

 

USA fotograaf Freddy Fabris on alati unistanud sellest, et saaks oma fotodega mingil moel kuulsatele renessansiaegsetele suurmeistritele austust avaldada. Aga enne, kui ta polnud sisenenud ühte Midwesti autoremonditöökotta, ei olnud mees kindel, kuidas see austusavaldus peaks täpselt välja nägema. Töökoja vahvaid automehaanikuid nähes turgatas fotograafile pähe suurepärane mõte kasutada neid töölisi maalide uusversioonide loomisel. Tulemus on ülimalt humoorikas ja fantaasiarikas!

Leonardo da Vinci “Püha õhtusöömaaeg”renaissance-mechanics-photo-portraits-freddy-fabris-6Michelangelo “Aadama loomine”renaissance-mechanics-photo-portraits-freddy-fabris-4Rembrandt “Doktor Tulpi anatoomialoeng”renaissance-mechanics-photo-portraits-freddy-fabris-5Rembrandti stiilis portreede seeriarenaissance-mechanics-photo-portraits-freddy-fabris-1 renaissance-mechanics-photo-portraits-freddy-fabris-2 renaissance-mechanics-photo-portraits-freddy-fabris-7

Lisa oma kommentaar

 

Naine ja maalikunstnik

Naine otsustab lasta endast pildi maalida. "Maalige mind teemantsõrmuste ja kaelakeega, briljantidega diadeemiga ja kuldse Rolexiga!" ütleb ta kunstnikule."Aga te ju ei kanna neid[...]