Üliarmas fotogalerii tänavalt päästetud kassipojast, kes elab koos viie tuhkruga ja peab end nende vennaks!

 

See äärmiselt nunnu hüljatud kassipoeg leiti 5-kuusena ja võeti elama perre, kus olid juba ees ootamas viis vahvat tuhkrut. Tuhkrute hool ja armastus ravisid õnnetu kiisu kiiresti terveks ja neist said lahutamatud kaaslased ning parimad sõbrad. Perekonna sõnul peab päästetud kassipoeg end nüüd ise ka tuhkruks ja käitub täpselt samamoodi, nagu tema “vennad.” Tõeliselt armas lugu!

rescue-kitten-komari-ferret-brothers-51rescue-kitten-komari-ferret-brothers-55rescue-kitten-komari-ferret-brothers-57 rescue-kitten-komari-ferret-brothers-21 rescue-kitten-komari-ferret-brothers-42 rescue-kitten-komari-ferret-brothers-44 rescue-kitten-komari-ferret-brothers-47 rescue-kitten-komari-ferret-brothers-49 rescue-kitten-komari-ferret-brothers-52 rescue-kitten-komari-ferret-brothers-62 rescue-kitten-komari-ferret-brothers-63 rescue-kitten-komari-ferret-brothers-64

Lisa oma kommentaar