14 vahvat fotot, mis illustreerivad väga tabavalt meeste ja naiste vahelisi erinevusi!

 

On ju teadatuntud ütlus, et mehed on Marsilt ja naised Veenuselt ning et nende loogika ja mõttemaailm töötab absoluutselt erinevalt :) Alljärgnevad sarkastilised ja koomilised fotod näitavad suurepäraselt, milles seisnevad suurimad meeste ja naiste vahelised erinevused. Kirjuta kommentaaridesse oma lemmikfoto number, mis on Sinu arust kõige tabavam!

1. Kuidas mehed ja naised värve näevadmen-women-differences-comic-bright-side-24__7002. Kuidas mehed ja naised end peeglist näevadmen-women-differences-comic-bright-side-23__7003. Kuidas mehed ja naised juuksuris käivadmen-women-differences-comic-bright-side-26__7004. Kuidas mehed ja naised pärast lahkuminekut käituvadmen-women-differences-comic-bright-side-28__7005. Kuidas mehed ja naised avalikku tualetti külastavadmen-women-differences-comic-bright-side-161__7006. Kuidas mehed ja naised väljaminekuks valmistuvadmen-women-differences-comic-bright-side-29__700
7. Kuidas mehed ja naised šampooni valivadmen-women-differences-comic-bright-side-18__700

 

8. Kuidas mehed ja naised kohvrit pakivadmen-women-differences-comic-bright-side-25__700

9. Kuidas näevad välja meeste ja naiste töölauadmen-women-differences-comic-bright-side-151__70010. Kui naised ja mehed pärast nädalaajast pausi Facebooki sisse logivadmen-women-differences-comic-bright-side-17__70011. Kuidas mehed ja naised tänaval mööduvat naist hindavadmen-women-differences-comic-bright-side-19__70012. Kuidas näevad välja meeste ja naiste riidekapidmen-women-differences-comic-bright-side-27__70013. Kuidas mehed ja naised voodit jagavadmen-women-differences-comic-bright-side-16__70014. Kuidas mehed ja naised hommikul tööleminekuks valmistuvadmen-women-differences-comic-bright-side-20__700

Lisa oma kommentaar

 

Võitsin loteriiga

Mees tuleb koju ja küsib naiselt: "Mida sa teeksid, kui ma teataksin, et võitsin loteriiga??!!" Naine: "Võtaksin poole rahast omale ja lahkuksin su juurest igaveseks!" Mees: "Oke[...]

Lada-mees ja džinn

Seisavad kaks vingete autode ja kuldkettidega härga meest tee ääres ja püüavad kerget raha. Peatavad kinni ühe Lada-mehe: "Annad nüüd meile kõik, mis sul on - raha ja auto ja tõm[...]