Need ülivahvad Kääbiku-majad valmivad kõigest mõne päevaga ja on täiesti elamiskõlbulikud!

 

“Kääbiku” fännid, rõõmustage – firma nimega Green Magic Homes on leiutanud ülivahvad kokkupandavad majakesed, mis näevad välja nagu Kääbiku onnid! Nende omapäraste majade paigaldamiseks läheb vaja vaid kolme inimest ja piisab kõigest mõnest päevast, et see pisike onnike püsti panna. Majakesed ehitatakse poolenisti maapinna alla ja nende katustel on võimalik kasvatada erinevaid juurvilju või maitsetaimi. Kas Sina tahaksid sellises majas elada?

hobbit-holes-eco-friendly-houses-green-magic-homes-20hobbit-holes-eco-friendly-houses-green-magic-homes-21hobbit-holes-eco-friendly-houses-green-magic-homes-22 hobbit-holes-eco-friendly-houses-green-magic-homes-24hobbit-holes-eco-friendly-houses-green-magic-homes-23 hobbit-holes-eco-friendly-houses-green-magic-homes-26

Lisa oma kommentaar