Suure südamega Lõuna-Korea naine kasvatab 200 surma käest päästetud koerakest!

 

61-aastane Jung Myoung Soo on koerte eest hoolitsenud ja nende elusid päästnud juba viimased 26 aastat! Äärmiselt suure südamega naine ei võta oma hoole alla mitte ainult hulkuvaid koeri, vaid ostab endale koeri, kes on mõeldud restoranidele maha müümiseks…Lõuna-Koreas on koerte söömine siiani väga populaarne, eriti just vanema generatsiooni seas. Suuremeelne naine saab toetusi ja annetusi inimeste poolt, kes on tema heasüdamlikkusest vaimustuses ja soovivad naise õilsat eesmärki oma panusega aidata. Selliseid imetlusväärseid inimesi võiks maailmas tunduvalt rohkem olla!

1 2 3 4

Lisa oma kommentaar

 

Restorani konditsioneer

Restoranis kutsub eakam naine kelneri ja nõuab, et see keeraks konditsioneeri nõrgemale astmele. "Otsekohe!" vastab kelner aupaklikult. Mõne minuti pärast hakkab naine menüüga end[...]

Laternaga pruudile külla

Šotlasest sulane, kosjakandidaat, kohtab öösel laternaga kõndides oma peremeest."John, kuhu sa lähed?" küsib peremees."Ikka oma pruudi juurde," kõlab vastus."Oled sa hu[...]