Kuhu sa ikka vihmaga lähed…

Läks kord noormees kirikusse.
“Püha Isa, ma tegin pattu!”
“No kergenda siis oma südant ja räägi!”
“Eelmisel nädalal aitasin sõbrannal kappi kokku panna. Panime kapi kokku, siis hakkas sadama ja sõbranna ütles, et kuhu sa ikka vihmaga lähed…No siis ma jäingi ja tõmbasin ta läbi…Mõni päev tagasi aitasin sõbra naisel tapeeti panna. Hakkas sadama, tema ütles, et kuhu sa sellise vihmaga ikka lähed, istu natuke. Istusime ja siis tõmbasin ta läbi…Eile jälle. Aitasin sõbral autot remontida ja jälle hakkas sadama! Sõber ütles, et sihukese ilmaga pole mõtet välja minna, võtame parem viina. Jõimegi siis ennast täis ja põrutasin siis sõbrale ka ära…Mida ma peaksin küll tegema, Püha Isa?!
“Tõmba kiirelt n*hhui siit! Enne kui sadama hakkab!!!”

Lisa oma kommentaar

 

Arst keelas ära

"Ma kuulsin, et sa ei käi enam Tõnuga...?" uurib üks sõbranna teiselt. "Jah, arst keelas ära!" vastab teine. "Mis arst see niisugune on, kes su eraellu võib sekkuda???" imestab e[...]