Kuhu sa ikka vihmaga lähed…

Läks kord noormees kirikusse.
“Püha Isa, ma tegin pattu!”
“No kergenda siis oma südant ja räägi!”
“Eelmisel nädalal aitasin sõbrannal kappi kokku panna. Panime kapi kokku, siis hakkas sadama ja sõbranna ütles, et kuhu sa ikka vihmaga lähed…No siis ma jäingi ja tõmbasin ta läbi…Mõni päev tagasi aitasin sõbra naisel tapeeti panna. Hakkas sadama, tema ütles, et kuhu sa sellise vihmaga ikka lähed, istu natuke. Istusime ja siis tõmbasin ta läbi…Eile jälle. Aitasin sõbral autot remontida ja jälle hakkas sadama! Sõber ütles, et sihukese ilmaga pole mõtet välja minna, võtame parem viina. Jõimegi siis ennast täis ja põrutasin siis sõbrale ka ära…Mida ma peaksin küll tegema, Püha Isa?!
“Tõmba kiirelt n*hhui siit! Enne kui sadama hakkab!!!”

Lisa oma kommentaar

 

Noh?

Keegi mees astub ühel peol võõra naise juurde ja küsib: "Noh?" ""Mis noh???" küsib naine tigedalt vastu. "Kas teie või minu juures...?" "Ärge ärrituge! Kui see asi nii keeruline [...]

Kas tohib?

Noormees teeb diskoteegis kauni neiu ees kummarduse ja küsib: "Kas tohib...?" "Tohib küll!" vastab neiu naeratades. "Aga enne tantsime!"