Need äärmiselt šokeerivad fotod näitavad ebainimlikke tingimusi, milles Indoneesia vaimselt haiged patsiendid elama peavad!

 

New Yorgis elava fotograafi Andrea Star Reese’i jahmatavapanevad fotod toovad päevavalgele ebainimlikult karmi elu Indoneesia vaimuhaiglates. “Selliste asutuste ustest sisse astumine on olnud üpriski kerge, isegi juhul, kui sealsed elutingimused on šokeerivad (mida need Indoneesias enamasti on),” räägib fotograaf. “Tunduvalt hullem on lahkumine, teades, mismoodi vaesed patsiendid sinna piinlema ja kannatama jäävad…” Vaimselt haigeid inimesi hoitakse ketis, puurides, nad ei saa piisavalt süüa, neil pole piisavalt riideid, puudub peaaegu igasugune suhtlus muu maailmaga…Sellistes asutustes on voodi kõige suurem luksus, mida üks patsient endale saada võib! Väga valus on alljärgnevaid fotosid ilma pisaraid poetamata vaadata…

12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 14 15 16 18 19

Lisa oma kommentaar

 

Öine väljakutse

Öösel tuleb kiirabijaama hingeldav meesterahvas ja küsib: "Kas te linnast välja ka sõidate? See ei ole kaugel, ainult kilomeetrit kümme!" "Loomulikult!" vastab valvearst. "Ainult[...]

Tahaksin osta tsüaniidi!

Kena, rahulik ja soliidne daam läks apteeki, kõndis apteekri ette, vaatas talle otse silma ja teatas: "Ma tahaksin osta tsüaniidi!" "Mille paganama pärast vajate tsüaniidi?!" ime[...]