Südantliigutav lugu päästetud lõvikutsikast, kes ei uinu kunagi ilma oma tekita!

 

Kui Vicky Keahey lõvi Lambertit esimest korda 2014.aasta juunis kohtas, meenutas loom pigem koerakutsikat kui võimsat loomade kuningat. Lambert oli illegaalselt soetatud ühte perre, kes looma enam pidada ei soovinud, ning vajas hädasti abi. Lõvi endised peremehed olid looma oma laste soovil koju toonud, kes pärast “Lõvikuninga” multifilmi vaatamist ka endale sellist lemmiklooma soovisid. Mõne aja pärast aga selgus, et perekond sellist lemmiklooma koju ikkagi ei taha, ja nii vajas Lambert hädasti uut kodu. “Endised omanikud ütlesid, et lõvi oli harjunud vanaisaga ühes voodis magama,” räägib Keahey. “Niisiis ostsin talle ühe tekikese, mille peale lõvi end kerra keris ja otsekohe sügavalt uinus.” Nüüd, kui Lambert on 2-aastane, armastab ta oma tekikest täpselt sama palavalt ja uinub alati selle peal.

1 2 3 4 5 6

Lisa oma kommentaar

 

Head ja halvad noormehed

Psühholoog räägib loengul:"Heade noormeestega sõbrustatakse, halbadega magatakse!""Aga mida tehakse keskmiste noormeestega – mitte halbade, aga ka mitte headega?" küsitakse saalist[...]