15 maalilist külakest, mis oleks nagu otse muinasjutust välja astunud!

 

Kindlasti on meil kõigil selliseid päevi, kus tahaks oma igapäevaelu murede ja probleemide eest mõnda ilusasse muinasjuttu põgeneda…Alljärgnevaid fotosid vaadates võib see unistus päriselt teoks saada, sest muinasjutulised külad on tegelikult ka olemas! Vali neist viieteistkümnest maagilisest kohast välja oma lemmik, paki asjad ja Su unistus saabki teoks!

1. Väike linnake Prantsusmaal Provence’s12. Bibury, Inglismaa23. Rothenburg, Saksamaa34. Gásadalur, Fääri saared45. Hallstatt, Austria56. Bagnone, Itaalia67. Manarola, Itaalia78. Gokayama, Jaapan89. Hamnoy, Norra910. Eguisheim, Prantsusmaa1011. Mahajäetud kaluriküla Hiinas Shengsis1112. Renndølsetra, Norra1213. Shirakawa, Jaapan1314. Monemvasia, Kreeka1415. Hiina mägiküla15

Lisa oma kommentaar

 

Poolläbipaistev öösärk

Naabrimees läheb naabrinaise juurde soolaleivapeole.Naabritar võtab ta vastu poolläbipaistvas öösärgis, ise häbelikult naeratades: "Oi, vabanda, et ma niimoodi välja näen... [...]

Sina ei ole hull

Kõik hullumaja hullud püüavad akvaariumist kala. Hullumaja direktor jälgib neid ja näeb, et ainult üks hull ei püüa kala. Direktor läheb mehe juurde ja ütleb: "Kohe näha, et sina[...]