15 maalilist külakest, mis oleks nagu otse muinasjutust välja astunud!

 

Kindlasti on meil kõigil selliseid päevi, kus tahaks oma igapäevaelu murede ja probleemide eest mõnda ilusasse muinasjuttu põgeneda…Alljärgnevaid fotosid vaadates võib see unistus päriselt teoks saada, sest muinasjutulised külad on tegelikult ka olemas! Vali neist viieteistkümnest maagilisest kohast välja oma lemmik, paki asjad ja Su unistus saabki teoks!

1. Väike linnake Prantsusmaal Provence’s12. Bibury, Inglismaa23. Rothenburg, Saksamaa34. Gásadalur, Fääri saared45. Hallstatt, Austria56. Bagnone, Itaalia67. Manarola, Itaalia78. Gokayama, Jaapan89. Hamnoy, Norra910. Eguisheim, Prantsusmaa1011. Mahajäetud kaluriküla Hiinas Shengsis1112. Renndølsetra, Norra1213. Shirakawa, Jaapan1314. Monemvasia, Kreeka1415. Hiina mägiküla15

Lisa oma kommentaar

 

Eesti muinasjutt

Kord otsustanud venelased minna Nuustakut vallutama. Mõeldud-tehtud, läksidki suurele sõjaretkele. Sõdinud ühe päeva, sõdinud teise päeva, sõdinud tükki kolmandastki. Lõpuks väs[...]