Suure südamega mees teeb vanast veoautost mobiilse dušinurga, kus kodutud saavad end pesemas käia!

 

Tavaliselt kiputakse kodutuid just söögi ja joogi ja riietega aitama, aga nende hügieeniküsimusega ei soovi keegi tegeleda. Suure südamega Missouri mees Jake Austin aga tuli hiilgava idee peale, kuidas võimaldada kodututel end pesta ja oma hügieeni eest hoolitseda – ta ostis ühe vana veoki ja muutis selle ratastel duširuumiks, kus abivajajad saavad end igal ajal pesemas käia. Austin jagab neile ka tasuta pesemisvahendeid ja hoolitseb puhaste rätikute olemasolu eest. Tõeliselt heatahtlik ja armas idee, kas pole?

truck-converted-mobile-shower-homeless-jake-austin-1 truck-converted-mobile-shower-homeless-jake-austin-2 truck-converted-mobile-shower-homeless-jake-austin-4 truck-converted-mobile-shower-homeless-jake-austin-5 truck-converted-mobile-shower-homeless-jake-austin-7 truck-converted-mobile-shower-homeless-jake-austin-8

Lisa oma kommentaar

 

Midagi värsket

Abielupaarile tulevad külalised.Nad istuvad laua taga ja ajavad juttu."Paku külalistele ometi midagi värsket!" ütleb viimaks naine mehele."Ah jaa, muidugi!" vastab mees[...]