Hüljatud kiisu, keda keegi tema koleda välimuse pärast endale ei tahtnud, sai lõpuks ometi armastava kodu!

 

Üliarmas punane kiisu nimega Romeo  sündis väärarenguga, mis moonutas tema välimust ja eristas teda tunduvalt teistest kassidest. Oma teistsuguse välimuse tõttu pole vaene kass kunagi hellust ega armastust tunda saanud ning tema elus pole olnud ühtegi hoolivat peremeest. Romeot peeti nii koledaks kiisuks, et mitte keegi ei tahtnud teda endale…Aga õnneks võttis üks Hispaania loomade varjupaik armsa kiisu oma hoole alla, et pakkuda talle turvalist ja õnnelikku elu, millest ta siiani puudust oli tundnud! Tegelikult on Romeo ju täpselt selline nagu üks tavaline kass – lõbus, mänguhimuline ja uskumatult armas! Läks vaja vaid õigeid inimesi, kes temas need head küljed ära tunneks ja tema natuke teistsugusele välimusele nii suurt tähelepanu ei pööraks! Lõpp hea, kõik hea!

ugly-kitten-romeo-1 ugly-kitten-romeo-3 ugly-kitten-romeo-5

Lisa oma kommentaar

 

Ütle, et meest pole kodus!

Mees tuleb väsinult koju ja lausub naisele: "Kui keegi mulle helistab, siis võta vastu ja ütle, et meest pole kodus! Lähen puhkama." Telefon heliseb. Naine võtab vastu ja vastab[...]