Ülimalt humoorikas ülevaade beebidest, kes meenutavad mõnda kuulsat superstaari!

 

Alljärgnevad vahvad fotod tõestavad, et paljudel beebidel on juba sünnist saadik kuulsad teisikud ees ootamas. Vaata ja veendu ise, et sarnasus on kohati täiesti hämmastav!

Gordon Ramsay teisikbabies-look-like-celebrities-lookalikes-53Danny Devito teisikbabies-look-like-celebrities-lookalikes-51

Vladimir Putini teisikbabies-look-like-celebrities-lookalikes-52Prints George’i teisikbabies-look-like-celebrities-lookalikes-54Gandalfi teisikbabies-look-like-celebrities-lookalikes-100John Legendi teisikbabies-look-like-celebrities-lookalikes-56“Modern Family” tegelase Cami teisikbabies-look-like-celebrities-lookalikes-102-1“The Office” tegelase Kevini teisikbabies-look-like-celebrities-lookalikes-55Jay-Z teisikbabies-look-like-celebrities-lookalikes-101Wallace Shawni teisikbabies-look-like-celebrities-lookalikes-57Jamie Oliveri teisikbabies-look-like-celebrities-lookalikes-103Mrs.Doubtfire’i teisikbabies-look-like-celebrities-lookalikes-105Chris Farley teisikbabies-look-like-celebrities-lookalikes-107Shirley Temple’i teisikbabies-look-like-celebrities-lookalikes-16-583c0ab832bf5__880

Lisa oma kommentaar