Kui perenaine oma kassi karvu pügama saatis, ei osanud ta sellist tulemust uneski näha…

 

Saa tuttavaks ülivahva ja kohevakarvalise Pärsia kassi Jin Jiniga, kelle viimane karvapügamine lõppes perenaise jaoks äärmiselt üllatuslikult…Nimelt ei olnud Jin Jini perenaisel, Xie Qian Qianil, seekord ise aega oma kassi grooming-salongi viia, vaid ta palus seda ühel oma sõbral teha. Kui aga perenaine kassile järele läks, pidi ta imestusest pikali kukkuma, sest karvapügamise tagajärjel nägi kass välja selline, nagu kannaks ta näo ees naeruväärset maski :) Õnneks ei olnud Jin Jin oma uue välimuse pärast kuidagi endast väljas ja ka perenaine rahunes mõne aja pärast maha. Vaata neid fotosid ja kommenteeri, kas Sind ehmataks selline pügamine ära või mitte!

Enne pügamistcat-hairdresser-fail-jin-jin-1-591974d0032d9__700cat-hairdresser-fail-jin-jin-7-5919754190616__700 cat-hairdresser-fail-jin-jin-12

Pärast pügamistcat cat-hairdresser-fail-jin-jin-3-5919753d453ce__700 cat-hairdresser-fail-jin-jin-4-5919753f75aea__700

Lisa oma kommentaar

 

Ei mina oska öelda pojake!

Väike poiss on isaga kalal.Kala ei näkka ja paadis on igav istuda."Ütle, issi, miks paat vee peal seisab?" pärib poiss. "Ei mina oska öelda, pojake," vastab isa. Veidi aja pärast[...]