Vaata ja imesta! See Iraani tudeng on äravahetamiseni sarnane kuulsale vutistaarile Lionel Messile!

 

Reza Parastesh on täiesti tavaline 25-aastane Iraani noormees, välja arvatud üks pisike tõsiasi – ta näeb välja täpselt nagu Lionel Messi! Kui Reza paar kuud tagasi seda uskumatut sarnasust märkas, hakkas ta oma juukseid ja habet samamoodi trimmima, nagu teeb seda tema kuulus Argentiina teisik. Ja kui Reza paneb veel selga FC Barcelona nr 10 särgi, on sarnasus nii märgatav, et pole ime, kui sajad inimesed teda Messiga segi ajavad! Vaata alljärgnevaid fotosid ja veendu selles sarnasuses oma silmaga!

IRAN-FOOTBALL-MESSI iranian-student-looks-like-lionel-messi-reza-parastesh-11 IRAN-FOOTBALL-MESSI iranian-student-looks-like-lionel-messi-reza-parastesh-8 IRAN-FOOTBALL-MESSI IRAN-FOOTBALL-MESSI IRAN-FOOTBALL-MESSI IRAN-FOOTBALL-MESSI IRAN-FOOTBALL-MESSI

Lisa oma kommentaar

 

Lugupeetud vandekohtunikud

Kostja oli mõrvasüüdistusega kohtu ees. Olid olemas väga tugevad asitõendid, mis näitasid tema süüd, kuid laipa ei olnud leitud. Lõppsõnas advokaat, teades, et tema klient oleks [...]

Mis on armastus?

Seltskonnas vaieldakse selle üle, mis on armastus. "Armastus on haigus, mis viib voodisse," ütleb tudeng. "Mis haigus see on, kui keegi ennast sellest terveks ravida ei taha?" va[...]