WOW! On raske uskuda, et nende kümne vapustava foto puhul pole tegemist Photoshopi töötlusega!!!

 

Tänapäeval võib digitaalse fototöötlusega korda saata imesid, kuid vahel on parimad fotod just need, mille puhul pole Photoshopi abi kasutatud. Alljärgnevalt on kokku kogutud kõige imelisemad ja uskumatumad fotod, mida pole mitte mingil moel töödeldud. Vaata ja naudi ja vali välja oma lemmik!

1. Tuhandik sekundistID0yagQ__7002. Astmeline päikeseloojangC4YCCfKW8AA9y7E__7003. Täiesti uskumatu jäädvustus lennukist34. Tegu on üheainsa fotoga, mitte kollaažiga45. Nisupõld lavendlipõllu kõrval56. Tahkunud laava, mis näeb välja nagu inimkehade kuhi6 7. Sellel imelisel fotol näeb San Franciscos asuv Sutro torn välja nagu kummituslik Lendav Hollandlane78. Lume peal seisev mees toidab luikiUnbelievable-Not-Photoshopped-Photos-Real-105-58b93f2b01f2a__7009. Foto, mis mängib ülihästi Su meelte ja perspektiivitunnetusega910. Põikpäine päevalill, mis keeldub vooluga kaasa minemast10

Lisa oma kommentaar