WOW! On raske uskuda, et nende kümne vapustava foto puhul pole tegemist Photoshopi töötlusega!!!

 

Tänapäeval võib digitaalse fototöötlusega korda saata imesid, kuid vahel on parimad fotod just need, mille puhul pole Photoshopi abi kasutatud. Alljärgnevalt on kokku kogutud kõige imelisemad ja uskumatumad fotod, mida pole mitte mingil moel töödeldud. Vaata ja naudi ja vali välja oma lemmik!

1. Tuhandik sekundistID0yagQ__7002. Astmeline päikeseloojangC4YCCfKW8AA9y7E__7003. Täiesti uskumatu jäädvustus lennukist34. Tegu on üheainsa fotoga, mitte kollaažiga45. Nisupõld lavendlipõllu kõrval56. Tahkunud laava, mis näeb välja nagu inimkehade kuhi6 7. Sellel imelisel fotol näeb San Franciscos asuv Sutro torn välja nagu kummituslik Lendav Hollandlane78. Lume peal seisev mees toidab luikiUnbelievable-Not-Photoshopped-Photos-Real-105-58b93f2b01f2a__7009. Foto, mis mängib ülihästi Su meelte ja perspektiivitunnetusega910. Põikpäine päevalill, mis keeldub vooluga kaasa minemast10

Lisa oma kommentaar

 

Kümme senti

Hilisõhtul peatavad kaks röövlit tänaval mööduja:"Olge nii lahke ja andke meile kümme senti, või me...""Palun väga, palun väga!" ohkab mööduja kergendatult, et nii lihtsalt[...]

Jumal, aita mind!

Šotlane püüab Loch Nessi järvel kala, kui äkki ilmub veest koletis, lükkab paadi ümber, paiskab mehe õhku ja ajab lõuad pärani, et meest alla neelata. Ateistist šotlane hüüab:"Jum[...]