Ma olen õnneseen!

Üks sõber räägib teisele:
„Ma olen iseseisev täiskasvanud mees. 27-aastaselt on mul üks auto, üks korter ja üks suurepärane naine. Ma olen õnneseen.

Minu poeg on pooleteiseaastane. Ta on töötu, vallaline ja istub kodus. Tal on üks mootorratas, seitseteist erinevat autot, kolm maja, kaks püstolit, kaks erinevat vannituba, üks pesunaine, üks kokk, üks lapsehoidja, üks koristaja ja kaks autojuhti. Tal on emalt saadud täielik puutumatus ja 24-tunnine täishooldus! Sellega võrreldes pole ma mingi õnneseen, vaid täielik luuser!!!”

Lisa oma kommentaar

 

100 palmiistikut

Aafrikast tulnud lennuk maandub Tallinna lennuväljal. Pardal on mees, kellel on kaasas 100 palmiistikut. Tolliametnikud, kes selle kohta informatsiooni saavad, naudivad juba ette, [...]

Ma olen lesbi...

"Isa, ma olen lesbi..." teatab vanem tütar ettevaatlikult isale."Isa, mina ka!" hüüab noorem tütar köögist.Isa õudusega: "Kurat, kas keegi mehe ka majja toob?!?""Isa, [...]