Ma olen õnneseen!

Üks sõber räägib teisele:
„Ma olen iseseisev täiskasvanud mees. 27-aastaselt on mul üks auto, üks korter ja üks suurepärane naine. Ma olen õnneseen.

Minu poeg on pooleteiseaastane. Ta on töötu, vallaline ja istub kodus. Tal on üks mootorratas, seitseteist erinevat autot, kolm maja, kaks püstolit, kaks erinevat vannituba, üks pesunaine, üks kokk, üks lapsehoidja, üks koristaja ja kaks autojuhti. Tal on emalt saadud täielik puutumatus ja 24-tunnine täishooldus! Sellega võrreldes pole ma mingi õnneseen, vaid täielik luuser!!!”

Lisa oma kommentaar

 

Müstiline plekkkarp

Naine on turul ja  näeb, kuidas eemal üks müügimees reklaamib mingit müstilist plekkkarpi. Naine tunneb huvi, trügib läbi rahvahulga lähemale ja küsib, millega tegemist on. Müügi[...]

Üksik saareke

Üksiku saarekese randa ujus laevahuku läbi teinud mees.Ta ajas ennast vaevaliselt püsti ja komberdas liivasele rannale.Seal ootas teda tema naine, kes oli päästepaadiga v[...]