Anekdoot: Koer nimega Seks

meeldib.postimees.ee
Copy
Foto: Shutterstock

Mehed pole tavaliselt kuigi leidlikud koertele nime panemisega. Seepärast ongi palju koeri nimega Pitsu või Pontu.

Olete aga äkki kuulnud tüübist, kes mõtles, et oleks äärmiselt nunnu panna koerale nimeks Seks?

Selle tüübi lugu on järgmine: "Üks kord läksin Seksiga jalutama jooksis ta kuhugi ära. Ma otsisin seda koera mitu tundi. Üks politseinik tuli minu juurde ja küsis, mis ma teen siin öösel keset tänavat. Ma vastasin, et ma otsin Seksi. Minu juhtum võetakse jaoskonnas arutlusele järgmisel teisipäeval..."

"Aga see pole veel kõige hullem.... Üks päev läksin linnavalitsusse, et taotleda koerapidamisluba Seksile. Teenindaja küsis, mida ma tahan. Ma vastasin, et tahan luba Seksile. Tema vastu, 'Mul oleks ka ühte vaja.' Ma ütlesin seepeale, et 'Te ei saa aru, ta on koer'. Teenindaja ütles, et teda ei huvita, kuidas ta välja näeb. Kui ma ütlesin, et Seks tuli minu ellu juba siis, kui ma olin 5-aastane, siis ta arvas, et küll ma olin ikka varajane."

"Kui ma otsustasin abielluda, ütlesin ametnikule, et ma tahan, et pulmas oleks Seks ka. Ta ütles, et oodake ikka, kuni pulmad läbi on. Kui ma vastu vaidlema hakkasin, et Seks on minu elus väga suurt rolli mänginud ja terve minu elu on Seksi ümber keerelnud, siis ta ütles, et tema ei taha kuulda minu eraelust."

"Kui ma oma naisega abiellusin, siis me võtsime koera oma mesinädalatele kaasa. Hotelli sisse registreerides ütlesin teenindajale, et ma tahan ühte tuba oma naisele ja ühte tuba Seksile. Teenindaja vastu: 'Iga tuba siin hotellis sobib seksi jaoks'. Ma ütlesin: 'Te ei saa aru. Ma olen Seksi tõttu öösel üleval', teenindaja ütles: "Mina ka."

"Kui me naisega lahku läksime, pidime koera hooldusõiguse üle kohtusse vaidlema minema. Kui ma ütlesin kohtunikule, et Seks oli minu elus juba enne abielu, siis ta kortsutas kulmu ja ütles: "Mul ka."

"Nüüdseks ma olen vangis olnud, abiellunud ja lahutanud. Mul on selle koeraga olnud rohkem probleeme, kui ma ette kujutasin, seega ma läksin nõustamisele. Minu psühhiaater küsis minu käest, et mis minu probleem on. Ma ütlesin: 'Seks on surnud ja lahkus minu elust... See on nii üksildane tunne, nagu oleksin parima sõbra kaotanud'. Psühhiaater vastas: 'Kuule, me mõlemad teame, et seks ei ole mehe parim sõber. Võta endale koer!'"

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles