Anekdoot: naist hankides pead tähelepanu pöörama järgmistele omadustele!

meeldib.postimees.ee
Copy
Foto: Pixabay

Naist hankides pead tähelepanu pöörama järgmistele omadustele: värv, valmistusmaa, suurus ja keremudel.

Iga naise värv on sagedamini seotud maaga, kus naine on valmistatud. Edelamaade naised on värvilt märgatavalt tumedamad kui Põhjamaade toodang. Tänapaeval on Eestis saadaval igat värvi naisi, nad on kas imporditud või valmistatud litsensi alusel Eestis. Naist valides tuleb tähelepanu pöörata sellele, et välismaalt hangitud naise käitumine erineb kodumaal valmistatust, ning see vajab veidi harjumist. Naise suuruse jargi määratakse ära üldkulud. Väiksema keremudeliga naine on sageli majanduslikult kasulikum kui suurem mudel.

Naist valides on tark tegu valida eksemplar, kus on palju varustust, sest lisavarustus on küllaltki kallis.

Kui siiski hilisemal uurimisel selgub, et naise varustusest on midagi olulist puudu, on siiski võimalik valida laialdasest lisavarustusest endale vajaminev – push-up, make-up, shock-up jne.

Kui oled hankimas kasutatud naist, tuleks samuti kindlaks teha eelmine omanik/omanikud, töötunnid, üldine välimus (avariiline), määrdunud või hästi hoitud. Ihaldatuim naine on puhas, vähe kasutatud

ja hästi hooldatud. Loomulikult tuleb teha proovisõit enne lõplikku valikut. Proovisõidul selguvad sõiduomadused ja võimalikud peitevead ja puudused. Proovisõidul tuleks proovida erinevaid sõiduasendeid ja nende mõju naise käitumisele.

KÄIVITUS

Uut naist on tavaliselt alguses natuke raske käivitada, kuid see läheb pikema sõidu peale üle. Mõnel juhul kauaaegses kasutuses olnud naine ei käivitugi. Siis on kergem hankida uus naine kui hakata vana putitama. Enne käivitust tuleb naist eelsoojendada. Eelsoojenduse aeg on seda pikem, mida külmem naine on. Dringi kasutus hõlbustab sageli naiste käivitamist. Vahest võib juhtuda, et naine juba käib ja on piisavalt soe või isegi ülekuumenenud. Selline naine vajab rasket ja pikka sõitu taastamaks tema normaaltemperatuuri.

SISSESÕIT

Kasutamata naine vajab alati sissesõitmist. Sissesõitmise ajal tuleb olla eriti ettevaatlik, sest sissesõit on määrava tähtsusega naise tulevaste sõiduomaduste suhtes. Kasutamata naise sõiduomadused alguses ei ole võrreldavad kasutatud naise sõiduomadustega, kuid need paranevad edaspidiste sõitudega.

HOOLDUS

Kui omaduste ja välimuse järgi on soovitud naine leitud, on edaspidi siiski kasulik mängida kindla peale ja hooldada naist korrapäraselt edaspidiste ebameeldivuste vältimiseks. Naise omandamisega kaasnevad aga ka kulutused. Isegi uus naine vajab pahteldamist ja värvimist pea iga päev, et ta oleks ilus vaatepilt tuttavatele ja sõpradele.

Erilisi kemikaale kulub palju. Naistel on ka üks paha omadus – nimelt kipuvad nad lekkima, mitte küll sageli, aga umbes kuuajase vahega. Sellistel naistel on tavaliselt sõidukeeld või on nendega sõitmine ebamugav. Remonti siiski see leke ei vaja, hoopis tõsisem on asi siis, kui leket ei ilmne. Kui puudub leke, tuleb naine kohe viia hooldusesse, et vältida pisivigasid tulevikus. Neid pisivigasid võib aga esineda ja eriti palju juba kasutatud naiste puhul. Väikestel vigadel on omadus kasvada suureks probleemiks aastate jooksul, nii et neid peaks siiski vältima igal juhul.

Kui naine siiski jätab vahele, raputab, jätab teele või väikesed vead kasvavad liiga suureks, on aeg vahetada naine uuema väljalaske vastu.

MUUD NAISED

Kui ei taha hankida oma naist, on tavaliselt võimalik kasutada vabu naisi või võtta naine laenutusest. Sõprade naisi võib samuti üritada laenata. Kui sul siiski on oma naine, aga sõidad rohkem töönaisega või kasutad rendinaist, on targem oma naist hoida kodus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles