Kuidas käituvad erinevate tähemärkide esindajad saunas?

meeldib.postimees.ee
Copy
Foto: Pixabay

Jäär – lõhub puud ja paneb need riita. Sauna ta ei lähe, sest sauna kuumenemine kestab liiga kaua.

Sõnn – imetleb kõigepealt kellegi teise tehtud kaunist puuriita. Ta veab kopsud täis seda imelist puu lõhna ja paneb sauna kütte (sisimas soovides, et keegi muu oleks seda juba teinud). Kui saun on soe, läheb ta sauna, ja loodab, et keegi muu sinna ei tule.

Kaksikud – tuleb kohale ootamatult ja kutsumata, nagu kaksikutele omane. Käib kiiresti saunas, räägib seal sõnni poolsurnuks ja imestab lõpuks: “Kuidas on võimalik pikutada nii aeglaselt?!” Lahkub saunast enne, kui sõnn jõuab suugi avada. Kaksikute meelest on aeglaselt lõõgastumine ärritav.

Vähk – saabub sauna oma kõige vanema ja armsama saunalina sisse keeratuna. Kaasas on tal vanavanaemalt pärandiks saadud nuustik ja pesuhari. Need on olnud suguvõsas juba mitmeid põlvkondi ja ta ei loobuks neist mingi hinna eest.

Lõvi – tuleb sauna siis, kui muud tegelased on juba lava peal istumas. Ta teab, et niimoodi saab ta kogu tähelepanu endale. Lõvi naudib saunakuumust, ainuke mure on, et saunas ei ole päikest. Sellepärast ei naudi lõvi sauna täiel rinnal. Pestes keskendub lõvi kõige rohkem juustele.

Neitsi – sauna sisenedes on tal käes oma isiklik pepualune. Enne, kui neitsi ennast pesema hakkab, peseb neitsi puhtaks seebi, sest keegi ei pese ennast ju musta seebiga! Enne lavale istumist paneb ta pepualuse alla saunalina, et pepualune ei saaks mustaks. Saunas on tal kaasas looduspoest ostetud mahetoodetud nõgesešampoon ja vatitikud.

Vahepeal: Sõnn on ikka veel saunas, on ainult vahepeal külge keeranud.

Vähi vanavanaemalt päritud nuustik on kuskile kadunud ja vähk on juba natukene mures….

Kaalud – tuleb sauna lootuses, et seal on koos mõnus seltskond.Tal on kaasas vanilje- ja meelõhnaline dušigeel ning piibelehelõhnaline šampoon (see oli küll üsna odav, aga ta ostis selle, sest see oli ilusas pudelis) ning Coconut Rich Body Cream. Ta asetab omad asjad saunapingile, et neid oleks visuaalselt kaunis imetleda, imetleb mõnda aega oma asju ja liigutab šampoonipudeli paari cm võrra vasakule. Täiuslikust natüürmordist puudub vaid viinamarja kobar… Noh, selle ta võtab siis kaasa järgmisel korral! Chanel No.5 on tal hommikumantli taskus. Saunast lahkudes panebki ta endale peale vaid Chanel No.5, et veeta üks meeletu õhtu.

Skorpion – tal on kaasas saunaviht ja ta on väga innustunud, sest on leidnud poest musta-punatriibulise seebi. Seebi nimi on “The Horror of Bloody Mary.” Skorpion ei mõista teiste ükskõikset suhtumist tema seebi suhtes… “No visake siis vähemalt leili juurde ja vihtuge korralikult!” lausub ta siis ja puhub naljatades kuuma õhku saunakaaslaste suunas. Skorpion soovib, et saunas oleks äge, mitte selline nõme harmooniline rahulik olemine…

Ambur – tuleb sauna käed taskus. Laenab küsimata teiste asju – talle kõlbab isegi skorpioni seep ja loomulikult ei pane ta seebi värvi üldsegi tähele. Aga selle seebi inglisekeelne nimi paelub teda, see nimi paneb teda unistama reisist kusagile kaugele, kus kõik seepide nimed on inglise või mingis muus keeles….

Kaljukits – tal on kaasas vasar, sest tal oli plaanis lüüa kinni paar lavalaudadest lahtitulnud naela. Ta vihub kaua ja kõvasti, ise samal ajal mõnust oiates ja vahepeal lausa karjatades. Tema jaoks on vihtlemine täiuslik väljakutse ja nauding. “MÕNUS!” lausub kaljukits ja on lõõgastunud ja rahul oma soorituse üle.

Vahepeal: Sõnn keeras teist korda külge.

Veevalaja – jääb silmitsema neitsi saunalina ja pepualuse kooslust, samal ajal jääb ta mõttesse: “Kas oleks võimalik leiutada materjal, mis oleks samal ajal kuumakindel ja mustusthülgav?” Ta taipab, et ongi leiutanud TEFLONI! Teda ei häiri, et keegi teine on selle juba varem leiutanud. Tema on leiutanud just nüüd teflonist saunalava! Ta on unustanud, et viibib saunas ja ta peas keerleb nüüd mõte, kuidas teha teflonist saunalava nii, et see ei kõrvetaks peput…

Kalad – on jäänud natukene hiljaks, sest ta jõi saunaõlled enne sauna ära. Ta jõuab kohale siis, kui kõik on juba saunast läinud, leiligi pole enam palju järel, aga see kalasid ei häiri – tal on sisemist soojust piisavalt ja ta on nautinud piisavalt seestpoolt soojendavat ainet. Leili võib ju ette kujutada, kui seda pole… Saunas valitseb täielik vaikus, kala arvab, et ta on seal täiesti üksi… tegelikult see nii ei ole….

…sellepärast, et Sõnn on ikka veel saunas….

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles