Anekdoot: mees ja naine sättisid end laupäeva õhtul peole minema

meeldib.postimees.ee
Copy
Foto: Shutterstock

Mees ja naine sättisid end laupäeva õhtul peole minema. Nad lülitasid majas sisse öövalgustuse ja katsid papagoi tekiga, et see laulma ei hakkaks, ning lasid kassi õue.

Nad teadsid, et niikuinii läheb joomiseks ja tellisid endale takso järele. Kui takso oli maja ette jõudnud, läksid nad uksest välja, kuid samal hetkel lipsas kass tagasi tuppa. Kass ja papagoi ei tohi aga koos toas olla, sest muidu murrab kiisu linnukese maha.

Naine läks ära taksosse ja mees tormas kassile ülakorrusele järele. Naine aga ei tahtnud, et taksojuht teada saaks, et maja ööseks tühjaks jääb, ja selgitas taksojuhile:

„Mu mees läks korraks üles, et mu emaga hüvasti jätta. Ta tuleb kohe.“

Mees tuligi.

„Vabandust, et mul nii kaua läks,“ ütles ta, kui takso oli kohalt võtnud. „See rumal l*ts peitis end voodi alla ja ma pidin teda riidepuuga nügima ja tõmbama, et ta välja tuleks! Ta proovis põgeneda, aga ma haarasin ta kaelast ja pidin ta lina sisse mässima, et ta kriimustamise lõpetaks. Vedasin siis selle paksukese alla ja viskasin aeda. Nüüd peaks kõik korras olema ja saame rahulikult hommikuni pidutseda!“

Taksos võttis maad kõrvulukustav vaikus....

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles