Anekdoot: miljonärist oligarh, kes kollektsioneeris elusaid krokodille

meeldib.postimees.ee
Copy
Foto: Pixabay

Venemaal elanud miljonärist oligarh, kes kollektsioneeris elusaid krokodille. Ta hoidis neid oma suursuguse mõisa olümpiaujula mõõtmetes sisebasseinis.

Juhtumisi oli miljonäril ka tütar, kes vaatamata täisealiseks saamisele polnud mingil kummalisel põhjusel suutnud endale meest leida.

Nimetatud faktist häirituna otsustab oligarh korraldada suure peo ja kutsuda sinna palju noormehi, kes oma välimuse ja kommete poolest võiksid tema tütrele meele järele olla.

Pidu alanud, palub miljonär sõna: „Mu kallid külalised! Ma esitan väljakutse igale mehele teie hulgas. See, kes suudab ujuda selle basseini, mis on krokodille täis, ühest otsast teise ja tulla välja ilma ühegi kriimuta, saab omal valikul kas miljon dollarit või õiguse võtta mu tütar endale naiseks.“

Kohe, kui ta oli oma lause lõpetanud, kostis basseinis kõva plärtsatus ja vees oli näha ühte külalistest, kes - kallis ülikond seljas - kõigest väest ujus. Ülejäänud külalised aplodeerisid mehe julguse üle ja asusid koheselt kangelast ka ergutama. Lõpuks jõudiski mees teise basseini otsa ja ennäe imet – täiesti tervena ja ühegi kriimuta!

Miljonär astub siis katse läbinud härrasmehe juurde ning - lootuses oma tütrele väärilist meest leida - küsib: “Kumba ma võiksin kangelasele pakkuda: kas miljon dollarit või oma tütart?“

Mees aga vastab tigedalt:

„Ei taha mina su dollarimiljonit, ammugi mitte su tütart! Aga ma tahan, et sa selgitaksid välja selle p*rsevesti isiku, kes mind selja tagant koos joogiklaasiga basseini tõukas".

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles