Anekdoot: kuidas manustada oma lemmikloomale tabletti?

meeldib.postimees.ee
Copy
Foto: Pixabay

Kuidas manustada kassile tabletti:

1. Tõsta kass üles ja aseta ta vasakule käevangu - nagu hoiaksid imikut. Pane parema käe nimetissõrm ja pöial looma suu mõlemale küljele ja survesta õrnalt ta põski, samaaegselt tabletti paremas käes hoides. Kui kass avab suu, lükka tablett sisse. Anna kassile aega närimiseks ja neelamiseks.

2. Haara tablett põrandalt ja kass diivani tagant. Aseta loom vasakule käevangu ja korda toimingut.

3. Haara kass magamistoast ning viska nätske tablett minema.

4. Võta uus tablett, aseta kass vasakule käevangu, hoides vasaku käega tagakäppasid. Suru kassi lõuad lahti ning lükka parema nimetissõrmega tablett sügavale kurku. Suru suu kokku ning loe kümneni.

5. Haara tablett akvaariumist ning kass kapi otsast. Kutsu abikaasa/elukaaslane.

6. Lase põlvile põrandale nii, et kass oleks kindlalt põlvede vahel, hoia kõiki käppasid kinni. Ära tee tema urinast väljagi. Lase abikaasak/elukaaslasel hoida ühe käega kassi pead, samal ajal joonlauda suhu surudes. Libista tablett mööda joonlauda edasi ning masseeri jõuliselt kassi lõuaalust.

7. Haara kass kardinapuult ning võta uus tablett. Kirjuta üles, et tuleb osta uus joonlaud ja kardinad.

8. Mässi kass suurde rätikusse ning lase abikaasal/elukaaslasel viskuda kassile nii, et tolle pea on kaenla alt nähtav. Pane tablett joogikõrre otsa, lükka suu pliiatsiga lahti ning puhu kõrresse.

9. Tee kindlaks, et tablett pole inimestele kahjulik ning joo maitse kõrvaldamiseks õlut. Seo abikaasa/elukaaslase käsivars kinni ning eemalda ettevaatlikult vereplekid vaibalt külma vee ja seebiga.

10. Too kass naabri kuurist. Joo veel üks õlu ja võta uus tablett. Aseta kass kummutisse ja sulge uks nii, et ainult looma pea jääb nähtavalt välja. Suru looma suu lusikaga lahti. Lase tablett kummiga kurku.

11. Too garaažist kruvikeeraja ja pane uks hingedele tagasi. Valu kõrvaldamiseks joo pool klaasi viina. Aseta põsele külm kompress ning meenuta viimase teetanusevastase süsti kuupäeva. Viska t-särk minema ning too uus.

12. Helista 112, et verine kass puu otsast alla saada. Vabanda naabri ees, kes libastus loomaga kokkupõrke tagajärjel. Võta viimane tablett.

13. Seo raisa esikäpad tagumistega traadiga kokku ning lauajala külge, otsi kuurist töökindad ning ava kassi suu mutrivõtmega. Suru tablett suhu koos suure tüki kalaga. Hoia looma pead vertikaalselt ning kalla suur klaas vett järele.

14. Lase abikaasal/elukaaslasel end traumapunkti viia ning oota rahulikult, mil arst õmbleb su sõrmi ning eemaldab paremast silmast tableti tükid. Telli mööblipoest uus laud. Pane internetti kuulutus kassi äraandmisest ning uuri looduspoest hamstrite käitumise kohta.

Kuidas manustada koerale tabletti:

1.Peida tablett vorsti vahele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles