Anekdoot: viskame selle käigukasti siia auku!

meeldib.postimees.ee
Copy
Foto: Pixabay

Kaks meest jalutavad metsas ja keset paksu laant satuvad nad järsku ühe väga sügava augu juurde. Seisatavad augu äärel ning arutavad omavahel, et huvitav, kui sügav see auk on.

Üks meestest märkab veidi eemal üht vana auto käigukasti ning lausub:

"Kuule, viskame selle käigukasti siia auku. Vaatame, kui kaua läheb, enne kui see põhja jõuab. Võta teisest otsast kinni!"

Mõeldud - tehtud! Vedivadki käigukasti augu äärele, üks, kaks ja kolm ning käigukast lendab teele sügaviku poole. Oodates mütsu, mis augu põhjast peaks kostuma, kuulevad nad aga hoopis selja tagant metsikut raginat.

Pööravad siis end vaatama ragina suunal, mis aina läheneb. Suur on üllatus, kui järsku ilmub otse läbi põõsa täie ajuga nende poole jooksev kits! Kits ei peatu mehi nähes, vaid lidub täie hooga meeste vahelt läbi ja hüppab otse auku!

Meestel on ilmselge hämming! Arutades omavahel, mis võiks küll üht kitse nõnda enesetapule ajendada, kõmbivad nad edasi.

Mitte eriti kaugel märkavad nad üht talumeest, kes otsiva näoga ringi käib. Pärides talumehelt, mis tal kadunud, saavad nad vastuseks, et kits kadunud!

Mehed selgitavad siis, et jah, nad nägid küll kitse, kes miskipärast otse auku sisse hüppas.

Talumees kratsib kukalt ja lausub:

"Kurat, see pole küll võimalik, et too minu kits oli. Minu oma oli ühe vana Opeli käigukasti külge kinni aheldatud!!!"

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles