Anekdoot: 10 dollarit on ikkagi 10 dollarit!

meeldib.postimees.ee
Copy
Foto: Pixabay

Vana farmer Johni eluunistuseks on kas või üks kord väikelennukis lennata, tema naine Mary aga laidab kõik sellised mõtted maha:

„No kuule, vanamees, mis kasu sa sellest saad? Pealegi läheb see kena kopika maksma – 10 dollarit on ikkagi 10 dollarit!“

Sellest hoolimata veab John oma naise vaatama kõiki lennu-show’sid, mida nende farmile kõige lähemas linnakeses korraldatakse. Ühel niisugusel tahab John jälle lendama minna, Mary aga vaidleb talle pahaselt vastu. Nende vaidlust satub pealt kuulma piloot, kes teeb ettepaneku:

„Ma viin teid lendama ja kui te terve lennu ajal ühtki sõna kuuldavale ei too, on lend minu kulul. Vastasel juhul maksate tavalised 10 dollarit.“

Nad tõusevadki õhku ja piloot kasutab kõiki oma oskusi, et reisijailt karjatust või kiljatust välja meelitada – teeb surmasõlmi, kruvipöördeid ja muud – kuid tagaistmelt ei kosta ühtki häält. Viimaks annab lendur alla ja ütleb maanduma hakates pead pööramata:

„Ma olen väga üllatunud, et teilt piuksugi ei kuulnud!“

„Ma oleksin äärepealt midagi öelnud, kui Mary lennukist välja kukkus, aga siis mõtlesin, et 10 dollarit on ikkagi 10 dollarit!“ vastab John.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles