Anekdoot: mehe koer norskab öösiti nii kõvasti, et ei lase magada

meeldib.postimees.ee
Copy
Foto: Pixabay

Abielunaine kurdab loomaarstile oma muret - tema mehe koer norskab öösiti nii kõvasti, et ei lase magada. Mees pole aga nõus looma ööseks toast välja viskama. Loomaarst soovitab siis koerale ööseks munandite ümber pael siduda.

Proua arvab algul, et arst teeb temaga halba nalja ja isegi solvub veidi. Kui ta aga järgmisel ööl jälle silma kinni ei saa, läheb ta meeleheites kapi juurde, võtab esimesena pihku juhtunud jupi sinist siidlinti ja teeb, nagu loomaarst soovitas. Ja ennäe imet - norskamine lakkab!

Siis aga jõuab baarist koju purupurjus mees, kes räntsti! voodisse kukub ja veel kõvemini norskama hakkab. Naine vähkreb küljelt küljele ja otsustab siis teise paelajupi otsida. Loomaarsti soovitatud võte mõjub kohe ka mehele ja naine saab rahulikult uinuda.

Hommikul vaarub mees hirmsa pohmakaga WC-sse ja märkab, et tema intiimsete kehaosade ümber on seotud punane siidlint. Siis langeb mehe pilk talle järgnenud koerale, kellel on sarnane sinine lint munandite ümber.

Mees sügab nõutult kukalt ja ütleb koerale: "Kurat, ma ei mäleta üldse, mida me eile tegime, aga paistab, et me sinuga saime esimese ja teise koha!!!"

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles