Anekdoot: kuidas sinu tähemärk baaris käitub?

meeldib.postimees.ee
Copy
Foto: Pixabay

Jäär - tormab sellise kiirusega baarileti juurde, et turvameeski uksel ei saa aru, mis temast mööda tuiskas. Tellib 10 vodka shotti - lähevad alla minutiga, paar õlut ja kokteiliklaas näppu ja pidu vöib alata.

Sõnn - tuleb autoga. Kõnnib rahulikult baarileti juurde, tellib Irish coffee ja otsib endale mõnusa nurgalaua, jäädes nautima pehmel sohval mõnuledes joogi soojust. Teised võivad tantsida, tema istub ja mõnuleb.

Kaksikud - saabub baari tantsides. Uksel flirdib turvamehega, põikab WC-sse , kohtab tuttavaid ja leiab lõpuks baarileti üles. Tellib energilise/virgutava kokteili ja suundub tantsupõrandale - kes küll suudaks paigal püsida ja mitte tantsida?!

Vähk - ei oleks meeleldi tulnud baari, tal on kodus diivanil lesides niigi mõnus. Hiilib nagu muuseas baari, otsides vanu tuttavaid, et saaks mugava koduse olemise. Baarist võtab ühe õlle ja silmates vana tuttavat, hiilib sinnapoole.

Lõvi - astub baari pilkupüüdvas säravas riietuses. Ta suundub elegantse sammuga baarileti poole, lootes, et kõik teda märkavad. Tellides vahuveini jääb baarileti äärde istuma, rahulolev naeratus näol.

VAHEPEAL: Jäär  on tüli norinud juba kolme inimesega. Kaksikud on käinud oksendamas, tutvunud poolte baari töötajatega ja kõikide baari külalistega. Vähk jutustab 85-aastase onuga maailma asjadest. Sõnn istub endiselt sohval, ikka sama Irish coffee rüübates.

Neitsi - astub uksest sisse. Kuidagi ei oleks tahtnud tulla siia lärmi sisse... Kodu koristamine oleks palju meelsam tegevus......ja uued postmargid on veel süstematiseerimata. Hiilib märkamatult baarileti juurde ja tellib mahla. DJ võiks vähemalt klassikalist muusikat mängida...!

Kaalud - saabub uues vinges riietuses, parfüümipilv ümber. Flirdib turvamehega laialt naeratades. Suundub baarileti poole ja tellib ilusa, magusa ja seksika kokteili. Märkab Neitsit ja tõdeb, kuidas mõni vöib olla baaris nii tavalistes riietes.

Skorpion - tuleb mootorattaga. Üleni nahka riietunult astub baarileti juurde, täna peab seksi ja rock'n rolli saama! Tellib gin-tonicu ja joogi, mida kutsutakse Terrible death. Heidab silma Kaalule ja liugleb rahva sekka...

VAHEPEAL: on Jäär baarist välja visatud, sest noris tüli turvamehega (mingil imekombel on ta taas platsis). Kaksikud kadusid WC-sse kahe mehe ja kahe naisega. Vähk seletab innukalt tukastunud vanaonule maailmaasju. Lõvi räägib tema ümber kogunenud austajatele oma värvikast elust. Neitsi vaatab ükskõikselt kogu tema ümber toimuvat. Sõnn istub nurgas sohval, ikka sama Irish coffee rüübates.

Ambur - saabub baari seltskonnaga, tellib Long Island Ice Tea ja tormab tantsupõrandale 80'ndate diskolugude saatel. Varsti jääb tantsupõrand talle kitsaks ja tants jätkub laua peal.

Kaljukits - tuleb baari üksi. Tal on just masendushooaeg peal. Tööasjad suruvad peale. Võtab rumm-koola, otsib endale vaba laua ja hakkab uusi tööasju planeerima.

Veevalaja - saabub rõõmsas tujus, mõnus on taas uusi inimesi kohata ja vabalt pidutseda. Baariletilt võtab siidri ja peatub hetkeks, et Vähiga poliitikas vaidlema hakata.

Kalad - saabuvad natuke enne baari sulgemisaega. Ta on joonud head põhjad juba kodus ja näeb tõsist vaeva, et turvamehest mööda pääseda. Baariletilt võtab kiiresti joogi ja läheb tantsupõrandale viimast aeglast tantsu tantsima...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles