Anekdoot: maailmakuulus Itaalia filminäitleja

Copy
Foto: Pixabay

Ammune juhtum NSVL päevilt.

Maailmakuulus Itaalia filminäitleja Gina Lollobrigida saabub kohtumistele Gruusia pealinna Tbilisisse. Hilja õhtul koputatakse tema hotellitoa uksele. Lävele ilmub väikest kasvu kõhn suure sonimütsiga grusiinlane.

„Kulla Gina, ma olen täiesti tavaline grusiin. Minu nimi on Givi. Ma olen õnnelik, et te saabusite meie väikesesse vabariiki. See on suur au kogu meie rahvale. Ma tahaksin teile teha ühe tagasihoidliku kingituse." Ja annab filminäitlejale üle briljantidest kaelakee.

„Öelge, palun, mis ma teile võlgnen? See on nii kallis kingitus," lausub näitlejatar.

„Mulle pole midagi vaja," vastab Givi. „Ainult üks pisike palve! Ma tulen teid koos oma sõpradega saatma, kui te ära lendama hakkate. Enne lennukisse istumist hüüdke palun: „Givi, head aega!" ja saatke mulle õhusuudlus.

„Palun, ma olen nõus," lausub Gina üllatunult.

Lennuväljal on saatjaid palju. Givi koos sõpradega tungleb näitleja lennuki juures. Ja äkki tuleb Ginale meelde väikese grusiinlase palve. Ta vaatab rahva hulgas otsivalt ringi ja märgates Givit hüüab: „Head aega, kallis Givi!" ja saadab õhusuudluse.

Givi vaatab tema poole ja karjub valjult, et kõik kuuleksid: „Lenda minema! Lenda juba ometi ära ja jäta mind rahule! Sa oled mu surmani ära tüüdanud!!!"

Tagasi üles